جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها عارف استعفا کرد؟ دولت موظف به تأمین سفره مردم/ اجرای کالابرگ باید شتاب بگیرد هلاکت دو شرور مسلح گروگانگیر در عملیات نیرو‌های امنیتی خوی این چهار وزیر دولت پزشکیان استیضاح می‌شوند؟ بخشنامه تهیه و تنظیم لایحه بودجه ۱۴۰۵ از سوی پزشکیان ابلاغ شد خاتمی: مسئولان برای گرانی و معیشت مردم تدبیر کنند /صرفه‌جویی مد نظر همه باشد علم‌الهدی: نباید تولید محتوا در فضای مجازی آزاد گذاشته شود درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران عارف: خودسوزی جوان اهوازی سیگنالی جدی برای حاکمیت است

هشدار سرلشکر باقری به گروهک‌های تروریستی در عراق

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره ماجراجویی گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب در شمال عراق هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - 2021 September 19
کد خبر: ۱۰۲۷۰۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس ستاد کل نیروهای مسلح درباره فعالیت گروه‌های تروریستی در شمال عراق گفت: نیرو‌های مسلح با مباشرت و مسئولیت سپاه پاسداران، بساط این گروه‌های تروریستی را از بین خواهند برد و عملیات‌هایی که در دو هفته گذشته صورت گرفت، ادامه خواهد یافت.


 سردار سرلشکر «محمد باقری» رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح در حاشیه مراسم تودیع و معارفه جانشین رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با اشاره به فعالیت گروه‌های تروریستی در شمال عراق اظهار داشت: در مسئله اقلیم شمال عراق متأسفانه با کم‌توجهی اقلیم و ضعف‌هایی که دولت عراق به دلیل حضور آمریکایی‌ها داشته است، مواجه هستیم که این سبب شده تا گروهک‌های ضدانقلاب مسلح در شمال عراق حضور فعالی داشته باشند.

 

وی افزود: این گروهک‌ها پس از سال‌ها شکست‌هایی که داشتند در یک سال اخیر با تحریک آمریکا و رژیم صهیونیستی و برخی کشور‌های مرتجع عربی سعی کردند عملیات‌های تروریستی را توسعه دهند؛ هرچند که تاکنون نتوانسته‌اند کار موفقی انجام دهند، اما در برخی از مناطق مرزی جمهوری اسلامی ناامنی‌ها و نگرانی‌هایی را به وجود آوردند؛ لذا ما چنین شیطنت‌هایی را برنمی‌تابیم.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح با بیان اینکه زندگی در سایه امنیت و آرامش حق ملت ایران و مردم مرزنشین سرزمین ما است، گفت: کشور عراق و اقلیم شمال عراق نباید اجازه دهند تا مزدوران آمریکا و رژیم صهیونیستی و گروه‌های ضدانقلاب مسلح در آن منطقه پادگان آموزشی، مقر‌های رادیو و تلویزیونی و اردوگاه داشته باشند، کنگره برگزار کنند، آموزش نظامی بدهند، به مرز‌ها و مناطق ما حمله کنند و افرادی را از ما ترور کنند؛ این‌ها برای ما قابل پذیرش نیست.

 

سرلشکر باقری تأکید کرد: نیرو‌های مسلح با مباشرت و مسئولیت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، بساط این گروه‌های تروریستی را از بین خواهند برد و عملیات‌هایی که در دو هفته گذشته صورت گرفت، ادامه خواهد یافت؛ این حق قانونی و منطقی ملت ایران است که از مرز‌های امن و آرامی برخوردار باشند.

 

وی ادامه داد: به سران اقلیم شمال عراق و مسئولان دولت عراق توصیه کرده‌ایم که بساط این گروه‌های تروریستی را جمع کنند و مانع فعالیت این‌ها شوند؛ البته این اخطار، توصیه و درخواست چند سال است که مطرح شده اما متأسفانه عمل نشده است؛ لذا چنانچه حضور این‌ها و شیطنت‌هایشان ادامه داشته باشد، با تکرار و توسعه عملیات‌های خود، آن‌ها را منهدم خواهیم کرد تا کاملاً بساطشان را جمع کنند و بروند.

 

سردار باقری افزود: البته فعالیت‌های سیاسی هیچ ایرادی ندارد و ما در درون کشورمان صد‌ها حزب داریم که بسیاری از این‌ها ممکن است با مشی دولت‌های ما اختلاف داشته باشد، اما در عین حال نشریه دارند، سامانه‌های ارتباطی دارند و فعالیت‌های سیاسی و تبلیغی خود را انجام می‌دهد که این طبق قانون اساسی ما آزاد است؛ اما فعالیت‌های مسلحانه را نمی‌توانیم تحمل کنیم و حتماً با آن برخورد می‌کنیم.

 

وی گفت: ما از جهت اطلاعاتی اشراف کاملی بر آن‌ها داریم و در حملات و عملیات‌هایی که دو هفته پیش اتفاق افتاد، مقر فرماندهی تعدادی از این گروه‌ها را با اعلام قبلی به‌صورت نقطه‌ای منهدم کردیم؛ چراکه ما در مرحله نخست، قصدمان تحمیل تلفات نبود و به همین جهت به آن‌ها اطلاع دادیم.

 

رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح تصریح کرد: از این به بعد چنانچه این فعالیت‌ها و حضور گروه‌های تروریستی ادامه یابد، قطعاً با فعالیت‌های گسترده نظامی جمهوری اسلامی مواجه خواهد شد./تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار